Kategorier
Nyheter fra Slow Food Røros

Årsmøte 2023

Det innkalles til årsmøte 24.mars fra kl. 18:30 – 19:00 på Solheim

Årsmøtesaker med behandling av årsmelding og årsregnskap, samt valg av nytt styre.

Eventuelle saker til årsmøtet må meldes inn minimum en uke på forhånd.

Dersom noen ønsker å delta på årsmøtet via teams må det meldes inn på forhånd.

Årsmøtedokumentene kan lastes ned her.

Ølsmaking med kaker

På Solheim – fredag 24.mars fra 19:00, umiddelbart etter årsmøtet.

Vi får besøk fra Liv Bogen fra Hogna Byggeri som vil holde foredrag og minikurs om ølbrygging og ølsmaking for oss, og har valgt ut øl som vi tester til kaker.

Daglig leder Liv Bogen Hogna Brygg.
Konditor Marte Mikkelsen

Vi smaker ulike typer øl, og til de lokale øltypene får vi servert 4 kunstferdige kaker ‘Petit Fours’ som er laget av konditor Marte Mikkelsen.

Marte har vært i Nice i Frankrike og utviklet sine kunnskaper og evner innen konditorfaget, før hun kom tilbake til Røros og begynte i Bakeriet.

Pris: 400,- kr for medlemmer og 450,- kr for ikke-medlemmer. (eventuelle sjåfører som ikke kan smake øl betaler 300/350 – for å dekke kakene og foredrag)
Etter ølsmakingen og kakespisingen er ferdig kan vi gjerne tilbringe fredagskvelden sammen, og Solheim har da åpen bar for de som ønsker.

Påmelding til admin@slowfoodroros.no innen 19.mars

Betaling via:
Bankkonto: 4280.12.44542
VIPPS 618933